Ingredientai

Šaldyta sluoksniuota tešla 250 g
Porai 1 vnt.
Svogūnai 200 g
Česnakai 4 skiltelės
Sviestas 2 šaukštai
Rozmarinai žiupsnelis
Bazilikai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kiaušiniai 1 vnt.
Grietinėlė 200 ml
Sūris 100 g
Garstyčios 1 šaukštas
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite į keturias dalis.

Porą nuplaukite ir supjaustykite.

Česnako skilteles nulupkite ir susmulkinkite.

Viską pakepinkite svieste.

Pagardinkite druska ir pipirais, įberkite smulkintų žalumynų.

Formą ištepkite sviestu, jos dugną ir kraštus išklokite tešla. Sudėkite pakepintą mišinį.

Kiaušinį išplakite su garstyčiomis ir grietinėle, sudėkite tarkuotą sūrį ir supilkite į formą, ant daržovių.

Kepkite 175 ºC temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba