Ingredientai
Porai
1
vnt.
Svogūnai
200
g
Česnakai
4
skiltelės
Sviestas
2
šaukštai
Rozmarinai
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kiaušiniai
1
vnt.
Grietinėlė
200
ml
Sūris
100
g
Garstyčios
1
šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite į keturias dalis.
Porą nuplaukite ir supjaustykite.
Česnako skilteles nulupkite ir susmulkinkite.
Viską pakepinkite svieste.
Pagardinkite druska ir pipirais, įberkite smulkintų žalumynų.
Formą ištepkite sviestu, jos dugną ir kraštus išklokite tešla. Sudėkite pakepintą mišinį.
Kiaušinį išplakite su garstyčiomis ir grietinėle, sudėkite tarkuotą sūrį ir supilkite į formą, ant daržovių.
Kepkite 175 ºC temperatūros orkaitėje 30 minučių.
Atsiliepimai