Ingredientai
Šparagai
100
g
Sviestas
2
šaukštai
Kiaušiniai
4
vnt.
Rūkytas kumpis
50
g
Pienas
1
šaukštas
Druska
žiupsnelis
Pipirai
žiupsnelis
Laiškiniai česnakai
2
šaukštai
Batonas
2
riekelės
Parmezano sūris
1
šaukštelis
Porcijos: 2
Šparagų ir kiaušinių košę paruošti labai nesunku. Rūkytą kumpį galite pakeisti, pavyzdžiui, rūkyta žuvimi.
Gaminimo eiga
Šparagus supjaustykite 3 cm ilgio gabaliukais ir 3 minutes pavirkite garuose ar vandenyje.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite rūkytą kumpį ir truputį pakepinkite.
Išplakite kiaušinius, supilkite pieną, įberkite druskos ir pipirų.
Kiaušinių mišinį supilkite į keptuvę, sudėkite šparagus ir kepkite atsargiai maišydami, kol sutirštės.
Apibarstykite susmulkintais laiškiniais česnakais. Užberkite parmezano sūrio ir patiekite su skrudintu batonu.
Atsiliepimai