Ingredientai

Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Česnako milteliai 0.5 šaukštelio
Svogūnų milteliai 0.5 šaukštelio
Vanduo 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Pievagrybius gerai nuplaukite ir nusausinkite.

2. Apiberkite druska, pipirais, česnako ir svogūno milteliais. Gerai išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų prieskoniais ir palikite pusvalandžiui pastovėti.

3. Merkite į vandens ir kiaušinių plakinį ir apvoliokite smulkiai tarkuotame parmezane.

4. Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

5. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai