Ingredientai
Pievagrybiai
20
vnt.
Druska
0.5
šaukštelio
Pipirai
žiupsnelis
Česnako milteliai
0.5
šaukštelio
Svogūnų milteliai
0.5
šaukštelio
Kiaušiniai
2
vnt.
Vanduo
3
šaukštai
Parmezano sūris
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pievagrybius gerai nuplaukite ir nusausinkite.
2. Apiberkite druska, pipirais, česnako ir svogūno milteliais. Gerai išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų prieskoniais ir palikite pusvalandžiui pastovėti.
3. Merkite į vandens ir kiaušinių plakinį ir apvoliokite smulkiai tarkuotame parmezane.
4. Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
5. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Skanaus!
Atsiliepimai