Ingredientai

Grikiai 0.5 stiklinės
Vanduo 0.5 stiklinės
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Grikius užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu svieste. Palikite pravėsti.

Sūrį smulkiai sutarkuokite.

Į atvėsusius ir išbrinkusius grikius įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, miltus ir gerai išmaišykite.

Sudėkite pievagrybius, sūrį ir gerai išmaišykite.

Formuokite nedidelius, plokščius kotletukus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai