Ingredientai
Šaldyta trapi tešla
1
pakelis
Rokforo sūris smulkintas
1
stiklinė
Mocarelos sūris tarkuotas
stiklinė
Juodosios alyvuogės susmulkintos
stiklinė
Graikiniai riešutai susmulkinti
3
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Miltai skardai pabarstyti
1
šaukštelis
Vanduo tešlos kraštams sudrėkinti
3
šaukštai
Cukraus pudra pabarstymui
1
šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Sumaišykite sūrius, alyvuoges, riešutus, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.
Trapią tešlą supjaustykite kvadratėliais, ant kiekvieno uždėkite po šaukštą pasiruošto įdaro.
Tada sušlapinkite ir užspauskite kiekvieno pyragėlio kraštus ir užsukite.
Sudėkite pyragėlius į miltais pabarstytą kepimo skardą. Aptepkite juos išplaktu kiaušiniu.
Kepkite 15 – 20 min., kol paskrus. Jei norite, apibarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai