Ingredientai
Cukinijos
400
g
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Petražolių šaknys
1
vnt.
Miltai
1
šaukštas
Sviestas
2
šaukštai
Kiaušinių tryniai
2
vnt.
Mėsos sultinys
2.5
l
Druska
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustytas cukinijas išvirkite mėsos sultinyje. Išvirę išgriebkite, pertrinkite ir sudėkite atgal į sultinį.
Svogūną, morką, petražolę smulkiai supjaustykite ir ištroškinkite svieste, po to pertrinkite ir tyrę sudėkite į sriubą. Tada sudėkite miltus, pakepintus iki rusvumo ir praskiestus sultiniu. Pasūdykite ir užvirinkite.
Kai sriuba užvirs, sudėkite išplaktus trynius.
Atsiliepimai