Ingredientai

Vištų blauzdelės 8 vnt.
Pasukos 2 stiklinės
Česnakai 4 skiltelės
Druska 1 šaukštelis
Pipirai 0.5 šaukštelio
Kukurūzų dribsniai 2 saujos
Kietasis sūris 100 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į pasukas įspauskite česnako, įberkite druskos, pipirų ir apipilkite nuplautas ir nusausintas vištų blauzdeles.

Palikite kelioms valandoms ar per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.

Kukurūzų dribsnius sutrinkite iki rupių miltų ir sumaišykite su smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.

Marinuotas šlauneles šiek tiek nuvarvinkite ir apvoliokite kukurūzų mišinyje.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, apšlakstykite aliejumi (arba apipurškite aliejumi).

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla