Ingredientai
IKI vištienos filė
1
vnt.
svogūnų laiškų
3
vnt.
alyvuogių aliejaus
4
v. š.
sojų padažo
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
kmynų
žiupsnelis
garstyčių sėklų
žiupsnelis
aitriųjų paprikų prieskonių
žiupsnelis
rūkytos paprikos
žiupsnelis
česnako
1
skiltelė
Gaminimo eiga
1. IKI vištienos filė supjaustykite 2 cm dydžio gabalėliais, svogūnų laiškus susmulkinkite.
2. IKI vištienos filė marinuokite druska, pipirais, kmynais, garstyčių sėklomis, alyvuogių aliejumi, sojų padažu, rūkyta paprika, aitriąja paprika, įtarkuokite česnaką ir viską gerai išmaišykite. Marinuotą vištieną maukite ant iešmelių, kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–15 min., arba kol pilnai iškeps.
3. Patiekite pasirinktame inde ir pabarstykite svogūnų laiškų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai