Obuolių ir slyvų krepšeliai ne tik labai gražiai atrodo. tai labai gardūs pyragaičiai. Obuolių ir slyvų krepšeliai puikiai tiks prie rytinės kavos arba kaip desertas vakarienei.

Gaminimo eiga

* Paruoškite įdarą: kuo ploniau susipjaustykite obuolius ir slyvas griežinėliais. Suberkite į dubenį. Pagardinkite cinamonu, ruduoju cukrumi ir citrinos sultimis. Leiskite 10 minučių susigerti skoniams.

* Formuokite ir kepkite krepšelius: tešlą horizontaliai padalinkite į 3 lygias dalis. Ištepkite skysčiu, kuris susidarė dubenyje nuo slyvų ir obuolių.

* Pradėkite dėlioti slyvas nuo vieno krašto – per 4 pirštus.

* Tada palei kraštelį dėliokite obuolius.

* Užklokite obuolius ir slyvas su kitu tešlos kraštu.

* Suvyniokite krepšelį, kad gautųsi spiralė.

* Kepkite 30-40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

* Po kepimo leiskite krepšeliams pravėsti.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai