Ieškantiems sveikuoliškų užkandžių kviečiame išsikepti obuolių ir avižinių dribsnių batonėlius. Tai puikus energijos šaltinis tiek mažam, tiek dideliam. Obuolių ir avižinių dribsnių batonėlius tinka įsidėti ir į pietų dėžutę.

Gaminimo eiga

* Į trintuvą suberkite gabaliukais pjaustytus obuolius, razinas, riešutus, avižinius dribsnius ir cinamoną. Sutrinkite iki vientisos masės.

* Kepimo indą ištepkite sviestu ir supilkite gautą tešlą. Paviršių išlyginkite, apibarstykite razinomis, moliūgų sėklomis ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes.

* Visiškai atvėsusį pyragą išverskite ant lentutės, supjaustykite ir mėgaukitės.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai