Ingredientai
Kepsnelių „Chick free nuggets“
300
g
Mažos romaninės salotos
1
vnt.
Atšaldytų žirnelių (prieš naudojant atšildyti)
2
saujos
Baltojo vyno acto
2
v. š.
Ypač tyro alyvuogių aliejaus
4
v. š.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite kepsnelius „Chick free nuggets“ ir apkepkite juos iš abiejų pusių apie 10 min.
2. Į serviravimo lėkštę sudėkite plėšytą romaninę salotą, suberkite žirnelius, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir baltojo vyno actu, įberkite druskos, pipirų, sudėkite kepsnelius ir skanaukite.
ALFO PATARIMAI:
· Kepsnelius galite valgyti dažant į įvairius padažus.
· Šiuos kepsnelius galite patiekti mėgstamose salotose vietoj mėsos.
Atsiliepimai