Ingredientai

Kepsnelių „Chick free nuggets“ 300 g
Mažos romaninės salotos 1 vnt.
Atšaldytų žirnelių (prieš naudojant atšildyti) 2 saujos
Baltojo vyno acto 2 v. š.
Ypač tyro alyvuogių aliejaus 4 v. š.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite kepsnelius „Chick free nuggets“ ir apkepkite juos iš abiejų pusių apie 10 min.

2. Į serviravimo lėkštę sudėkite plėšytą romaninę salotą, suberkite žirnelius, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir baltojo vyno actu, įberkite druskos, pipirų, sudėkite kepsnelius ir skanaukite.

ALFO PATARIMAI:

· Kepsnelius galite valgyti dažant į įvairius padažus.

· Šiuos kepsnelius galite patiekti mėgstamose salotose vietoj mėsos.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai