Ingredientai

Avokadai 2 vnt.
Miltai 0.5 vnt.
Druska 2 šaukšteliai
Juodieji malti pipirai 1 šaukštelis
Kiaušiniai 3 vnt.
Malti džiūvėsėliai 2 puodeliai
Grietinė puodelis
Kalendros (lapeliai) puodelis
Laimo vaisių sultys 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Avokadus nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.

Sumaišykite miltus su druska ir pipirais.

Kiaušinius lengvai suplakite.

Avokadų skilteles apvoliokite miltuose, kiaušinyje, maltuose džiūvėsiuose ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestų kepimo grotelių.

Kepkite 15 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kol avokadai kepa, paruoškite padažą. Visus padažo produktus suberkite ir supilkite į dubenį ir sutrinkite iki vientisos tyrės su elektriniu smulkintuvu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu