Ingredientai
Avokadai
2
vnt.
Miltai
0.5
vnt.
Druska
2
šaukšteliai
Juodieji malti pipirai
1
šaukštelis
Kiaušiniai
3
vnt.
Malti džiūvėsėliai
2
puodeliai
Grietinė
puodelis
Kalendros (lapeliai)
puodelis
Laimo vaisių sultys
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Avokadus nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Sumaišykite miltus su druska ir pipirais.
Kiaušinius lengvai suplakite.
Avokadų skilteles apvoliokite miltuose, kiaušinyje, maltuose džiūvėsiuose ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestų kepimo grotelių.
Kepkite 15 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kol avokadai kepa, paruoškite padažą. Visus padažo produktus suberkite ir supilkite į dubenį ir sutrinkite iki vientisos tyrės su elektriniu smulkintuvu.
Atsiliepimai