Ingredientai

Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Malti kvapieji pipirai pagal skonį
Kažkada, kaip aš mėgstu juokauti, prieš tūkstantį metų, gaminome namines dešreles. Jų reikia prisigaminti ne vienam kartui, nes tiesiog neapsimoka traukti visų "kombainų" iš spintelių, malti, plauti, kapoti ir t.t.

Gaminimo eiga

Prisigamini, užšaldai. Ir tai yra patogu, nes grįžus iš darbo, ar palikus šeimą vienus namie, jaučiuosi rami, nes tvirtai žinau, kad į verdantį vandenį dešrelę jie įsimes. Žinoma, jeigu netingės atsidaryti šaldiklio dureles:) Juokauju, juokauju...žinoma, kai pilvas gurgia, visos durelės pačios atsidaro.

Taigi, kartą per 10 metų aš gaminu dešreles. Dažniausiai pasikviečiame jų sudorojimui draugų, o kas lieka užšaldome greitam naudojimui.

Ir dar pasigirsiu, nusipirkau tokį aparatą, kuris iš daržovių spagečius daro. Nerealus daiktas.

Mėsą sumalkite stambiausiomis skylutėmis mėsmalės diskeliu. Česnaką smulkiai sukapokite. Viską išmaišykite, pagardinkite druska, pipirais. Palikite keletai valandų pailsėti, skoniams susigerti.

Žarnas išplaukite ir sukimškite norimo ilgio ir dydžio dešrelėmis.
Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių 30 minučių uždengus folija ir 10 - nudengus.

Šį kartą kepėme dešreles su suktais bulviniais ir svogūno "spagečiais".

cocinarendez-vous.blogspot.com

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai