Gaminimo eiga

1. Kiaulienos ir jautienos maltą mėsą pagardinkite druska, pipirais, rūkytos paprikos prieskoniais. Įdėkite šaukštelį garstyčių, įpilkite Vorčesterio padažo ir išmaišykite.

2. Į pasirinktą dubenį dėkite šaukštelį garstyčių, majonezo, BBQ padažo, pilkite actą ir viską gerai išmaišykite.

3. MANTINGA grūdinės mėsainių bandelės „Cosmos“ puses apkepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, kad gražiai apskrustų.

4. Avietinį pomidorą, mėlynąjį svogūną, marinuotus kornišonus supjaustykite griežinėliais.

5. Iš kiaulienos ir jautienos maltos mėsos formuokite paplotėlį ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių 3–4 min., kol gražiai apskrus ir pilnai iškeps. Ant mėsos paplotėlio viršaus dėkite pjaustytą puskietį sūrį „Tilsit“ ir kepkite, kol sūris aptirps.

6. Bandelės vidines puses patepkite paruoštu BBQ padažu. Ant apatinės bandelės dėkite salotos lapus, mėsos paplotėlį, avietinį pomidorą, mėlynąjį svogūną, marinuotus kornišonus ir viršutinę bandelės dalį.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai