Ingredientai

Morkos 800 g
Malti juodieji pipirai 0.5 šaukštelio
Rausvieji pipirai 2 šaukšteliai
Sviestas pagal skonį
Druska pagal skonį
Duonos trupiniai pagal skonį
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Nedideliame kiekyje vandens išvirkite lašišą ir supjaustykite ją kubeliais. Vėliau tame pačiame vandenyje išvirkite morkas ir svogūnus.

2. Išvirus daržovėms, nupilkite vandenį ir sutrinkite jas trintuvu kartu su grietine ir kiaušiniais.

3. Vėliau sudėkite lašišos gabalėlius ir viską supilkite į kepimo indą.

4. Pabarstykite duonos trupiniais ir uždėkite nedidelius sviesto gabalėlius. Kepkite orkaitėje 200˚C temperatūroje apie 40–45 min.

5. Papuoškite krapais ir rausvaisiais pipirais, patiekite patiekalą šiltą arba šiek tiek atvėsusį.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai