Ingredientai
Lašišos filė
500
g
Morkos
800
g
Svogūnai
3
vnt.
Grietinė
100
ml
Kiaušiniai
2
vnt.
Malti juodieji pipirai
0.5
šaukštelio
Rausvieji pipirai
2
šaukšteliai
Sviestas
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Duonos trupiniai
pagal skonį
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Nedideliame kiekyje vandens išvirkite lašišą ir supjaustykite ją kubeliais. Vėliau tame pačiame vandenyje išvirkite morkas ir svogūnus.
2. Išvirus daržovėms, nupilkite vandenį ir sutrinkite jas trintuvu kartu su grietine ir kiaušiniais.
3. Vėliau sudėkite lašišos gabalėlius ir viską supilkite į kepimo indą.
4. Pabarstykite duonos trupiniais ir uždėkite nedidelius sviesto gabalėlius. Kepkite orkaitėje 200˚C temperatūroje apie 40–45 min.
5. Papuoškite krapais ir rausvaisiais pipirais, patiekite patiekalą šiltą arba šiek tiek atvėsusį.
Skanaus!
Atsiliepimai