Gaminimo eiga

1. Porus gerai nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais.

2. Apelsinus nulupti ir supjaustyti mažais kvadratėliais.

3. Į įkaitintą keptuvę įdėti sviesto ir pakepinti porus, kol jie suminkštės.

4. Sudėti apelsinus, supilti grietinėlę ir suberti imbierą bei ciberžoles.

5. Kaitinti padažą kol sutirštės.

6. Lašišos filė supjaustykite į keturis vienodus kepsnelius.

7. Paruoštus lašišos kepsnelius pagardinti druska bei pipirais, sudėti į kepimo skardą.

8. Ant kiekvieno kepsnelio viršaus uždėti pagaminto padažo.

9. Lašišą pašauti į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepti apie 15 minučių.

10. Lašišos kepsnelius patiekti su virtais ryžiais ir citrinų sultimis apšlakstytais įvairių salotų lapais.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai