Ingredientai
lazdyno riešutai
120
g
pieniškas šokoladas
200
g
rapsų aliejus
50
ml
cukraus pudra
1
a. š.
vanilės ekstraktas
0.5
a. š.
agavų sirupas
2
v. š.
Papuošimui:
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Šaldytus sviestinius kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
* Lazdyno riešutus suberkite į skardą ir paskrudinkite 180 laipsnių orkaitėje.
* Šokoladą ištirpinkite virš karšto vandens puodo.
* Į trintuvą suberkite riešutus, cukraus pudrą, supilkite aliejų, vanilę, agavų sirupą, tirpintą šokoladą ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
* Ją konditeriniu švirkštu spauskite ant kruasanų. Puoškite avietėmis. liofilizuotomis braškėmis, skrudintais lazdynų riešutais.
Atsiliepimai