Ingredientai
Vištienos filė
800 g
Marinato nuo konservuotų kaparėlių
1 pakelis
Tortilijos
4 vnt.
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Didelių raudonųjų svogūnų
1 vnt.
Jogurtas
200 ml
Avinžirniai
400 g
Aliejaus
50 g
Citrinos
1 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustykite vištieną gabalėliais, suverkite ant iešmelių ir užpilkite vištienos marinatu.
Nuplaukite ir nusausinkite avinžirnius, įpilkite į juos aliejaus, citrinos sulčių, prieskonių ir, susmulkinę rankiniu maišytuvu, palikite šaltai pastovėti.
Supjaustykite pomidorus, raudonąjį svogūną ir salotas.
Vištieną kepkite 4–5 min. ant karštų žarijų, taip pat pakepkite tortilijas.
Patiekite ant jų sudėję mėsą, daržoves ir užtepą.