Ingredientai

Pievagrybiai (didesni) 16 vnt.
Sviestas 4 šaukšteliai
Kietasis sūris 8 šaukšteliai
Mocarelos sūris 200 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai pagal skonį
Rozmarinai pagal skonį
Porcijos: 4
Labai greitai paruošiamas, paprastas, bet labai skanus užkandis.

Gaminimo eiga

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite, išpjaukite kotelius.

Į kepurėles įdėkite po mažos vyšnios dydžio sviesto gabaliuką.

Pabarstykite pipirais, druska, čiobreliais ir rozmarinais.

Į kiekvieną įberkite pusę šaukštelio kietojo sūrio.

Ant viršaus uždėkite didelės vyšnios dydžio mocarelos gabaliuką.

Įdarytas kepurėles glaudžiai sudėkite į kepimo indą (geriau kiek aukštesniais kraštais).

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla