Ingredientai
Jautienos nugarinė
1
kg
SANTA MARIA penkių rūšių pipirų mišinys
2
šaukštai
Aliejus
3
šaukštai
Romaninės salotos
350
g
Alyvuogių aliejus
5
šaukšteliai
Balzaminis actas
2
šaukšteliai
Saulėgrąžos
4
šaukšteliai
SANTA MARIA TELLICHERRY pipirai
pagal skonį
SANTA MARIA sodo prieskoninių žolelių mišinys
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įtrinkite mėsą pipirų mišiniu, pašlakstykite aliejumi ir palikite pastovėti apie pusę valandos.
Kepkite kepsninėje apie 30–35 min., kol išorė taps traški ir paruduos, o vidus išliks sultingas, bet rausvos spalvos.
Tada nuimkite mėsą nuo ugnies, palikite pastovėti apie 10 min., supjaustykite ir patiekite.
Perpjaukite salotas per vidurį ir patepkite alyvuogių aliejumi.
Kepkite tiesiai ant ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Vėliau sudėkite salotas į indą ir pabarstykite kepintomis saulėgrąžų sėklomis, pipirais bei prieskonių mišiniu, apšlakstykite balzaminiu actu.
Patiekite iškart su kepta jautiena.
Atsiliepimai