Ingredientai
Sviestas
120
g
Miltai
100
g
Kepimo milteliai
žiupsnelis
Cukraus pudra
50
g
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Kondensuotas pienas
150
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Porcijos: 4
Gardžių keksiukų receptu dalijasi skaitytoja Urtė.
Gaminimo eiga
Sviestą gerai išsukite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, druska.
Supilkite kondensuotą pieną ir išplakite iki purumo.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite ir supilkite į sviesto – kondensuoto pieno masę. Išmaišykite.
Įmuškite kiaušinius ir išplakite masę iki purumo.
Masę supilstykite į keksiukų formeles arba kekso formą ir dėkite į iki 170 įkaitintą orkaitę.
Kepkite keksiukus apie 20 minučių, o keksui prireiks apie 1 val.
Atsiliepimai