Ingredientai

Miltai 100 g
Kepimo milteliai žiupsnelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Porcijos: 4
Gardžių keksiukų receptu dalijasi skaitytoja Urtė.

Gaminimo eiga

Sviestą gerai išsukite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, druska.

Supilkite kondensuotą pieną ir išplakite iki purumo.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite ir supilkite į sviesto – kondensuoto pieno masę. Išmaišykite.

Įmuškite kiaušinius ir išplakite masę iki purumo.

Masę supilstykite į keksiukų formeles arba kekso formą ir dėkite į iki 170 įkaitintą orkaitę.

Kepkite keksiukus apie 20 minučių, o keksui prireiks apie 1 val.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai