Ingredientai
Sviestas
100
g
Rudasis cukrus
4
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
žiupsnelis
Apelsino žievelė
vnt.
Kava
1
puodelis
Razinos
1
stiklinė
Kiaušiniai
1
vnt.
Žirnių miltai
1
stiklinė
Kvietiniai miltai
1
stiklinė
Cukraus pudra
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vieną parą laikome puodeliu kavos užpiltą stiklinę razinų.
Kambario temperatūros sviestą sudedame į indą. Įmušame kiaušinį, suberiame cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, sutarkuojame apelsino žievelę. Viską išmaišome. Suberiame žirnių miltus, išmaišome ir suberiame kvietinius miltus. Viską gerai išmaišome.
Nuvarviname razinas, suberiame į tešlą ir paminkome.
Iš tešlos suformuojame volelį, supjaustome tešlą maždaug 1 cm storio griežinėliais ir dedame ant sviestinio popieriaus.
Kepame 10 minučių 190 C temperatūroje.
Atsiliepimai