Ingredientai

Rudasis cukrus 4 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 žiupsnelis
Kava 1 puodelis
Razinos 1 stiklinė
Žirnių miltai 1 stiklinė
Cukraus pudra pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Vieną parą laikome puodeliu kavos užpiltą stiklinę razinų.

Kambario temperatūros sviestą sudedame į indą. Įmušame kiaušinį, suberiame cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, sutarkuojame apelsino žievelę. Viską išmaišome. Suberiame žirnių miltus, išmaišome ir suberiame kvietinius miltus. Viską gerai išmaišome.

Nuvarviname razinas, suberiame į tešlą ir paminkome.

Iš tešlos suformuojame volelį, supjaustome tešlą maždaug 1 cm storio griežinėliais ir dedame ant sviestinio popieriaus.

Kepame 10 minučių 190 C temperatūroje.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai