Ingredientai
Sviestas
100 g
Rudasis cukrus
4 šaukštas
Vanilinio cukraus
1 žiupsnelis
Atvėsinta juoda „Melitta“ kava
1 puodelis
Razinos
1 stiklinė
Kiaušiniai
1 vnt.
Žirnių miltai
1 stiklinė
Kvietiniai miltai
1 stiklinė
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vieną parą laikome puodeliu kavos užpiltą stiklinę razinų.
Kambario temperatūros sviestą sudedame į indą. Įmušame kiaušinį, suberiame cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, sutarkuojame apelsino žievelę. Viską išmaišome. Suberiame žirnių miltus, išmaišome ir suberiame kvietinius miltus. Viską gerai išmaišome.
Nuvarviname razinas, suberiame į tešlą ir paminkome.
Iš tešlos suformuojame volelį, supjaustome tešlą maždaug 1 cm storio griežinėliais ir dedame ant sviestinio popieriaus.
Kepame 10 minučių 190 C temperatūroje.