Ingredientai

Jaučio liežuvis 1 vnt.
Druska 1 šaukštelis
Juodieji pipirai 4 vnt.
Kvapieji pipirai 3 vnt.
Lauro lapai 4 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Svogūnai 1 vnt.
Morkos 0.5 vnt.
Rozmarinai 1 šakelė
Kadagių uogos 2 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nusipirktą liežuvį nuplaukite ir dėkite į puodą. Užvirkite, nupilkite putas, nuplaukite liežuvį ir vėl dėkite į puodą su vandeniu.

Įberkite druskos, pipirų, kadagio uogų, įdėkite lauro lapų, smulkiai pjaustytą morką, rozmarino šakelę, perpjautas česnako skilteles per pusę ir riekelėmis pjaustytą svogūną.

Virkite apie 3 valandas.

Karštą vandenį nupilkite, užpilkite šalto.

Liežuvį nusausinkite ir nulupkite viršutinę odelę.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai