Ingredientai
Pievagrybiai
700
g
Malti džiūvėsėliai
200
g
Silkių filė
1
vnt.
Grietinėlė
200
ml
Kiaušiniai
4
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Sviestas
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Džiūvėsėlius užpilkite grietinėle ir palaukite, kol išbrinks.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite svieste su smulkiai pjaustytais pievagrybiais.
Silkės filė smulkiai supjaustykite arba susmulkinkite trintuvu.
Sumaišykite džiūvėsėlius, pievagrybius, silkę, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išminkykite.
Formuokite nedidelius kotletus ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
Atsiliepimai