Ingredientai

Kiaulienos šoninė 10 gabaliukai
Druska pagal skonį
Pomidorų padažas aštrus 2 šaukštai
Aliejus 3 šaukštai
Česnakai 1 skiltelė
Svogūnai 1 vnt.
Rozmarinai žiupsnelis
Mairūnai žiupsnelis
Juodieji malti pipirai žiupsnelis
Druska žiupsnelis
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Šoninę pabarstykite druska. Marinatui nulupkite česnaką ir svogūną ir juos smulkiai sukapokite. Išmaišykite visus marinatui skirtus komponentus, įtrinkite mėsą, indą su mėsa kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą. Kepkite grilyje vartant ir aptepant marinatu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba