Ingredientai
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
IKI šviežių dešrelių
2 vnt.
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Dešrainių bandelės
2 vnt.
Majonezo
2 v. š.
Garstyčių
2 a. š.
Pomidorų padažo
2 v. š.
Marinuotų kornišonų
1 sauja
Kalendros
5 lapeliai
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite griežinėliais. Dešreles kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus, sudėkite svogūnus, pjaustytą česnaką ir kepkite, kol dešrelės pilnai iškeps ir svogūnai suminkštės.
2. MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ kepkite 180 °C temp. orkaitėje tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
3. Iškepus bandelėms į jų vidų tepkite majonezą, garstyčias, dėkite dešreles su svogūnais, pomidorų padažą, karnišonus, pagardinkite kalendrų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG