Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Sutarkuokite morkas, smulkiai supjaustykite ananasus.

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir prieskonius.

Gerai išplakite kiaušinius su cukrumi. Tada sudėkite grietinę, sviestą ir vanilinį cukrų.

Palaipsniui į masę suberkite miltus su kepimo milteliais, išmaišykite iki vientisos masės.

Sudėkite morkas ir ananasus.

Įklokite į kepimo formą sviestinio popieriaus, sudėkite tešlą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 – 40 minučių. Paskui išimkite ir palikite atvėsti.

Kremui išplakite sūrį su sutrintu sviestu ir vanilės cukrumi. Maišydami suberkite cukraus pudrą, tarkuotą citrinos žievelę.

Išėmę atvėsusį morkų tortą iš formos, aptepkite viršų ir šonus kremu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai