„Burgeris“ su terijakio grybais puikiai tiks laukiant svečių ar panorėjus greito užkandžio. Galima valgyti tiek šiltą, tiek atvėsusį. paruošite „burgerius“ su terijakio grybais vos per 10 minučių.

Gaminimo eiga

* MANTINGA grūdines mėsainių bandeles „Cosmos“ apskrudinkite sausoje keptuvėje.

* Pievagrybius susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite smulkintus pievagrybius.

* Svogūnų laiškus susmulkinkite.

* Kepkite grybus vis pamaišydami (apie 5 min.). Pagardinkite druska, pipirais ir terijakio padažu.

* Majonezą sumaišykite su vasabio pasta.

* Ant paskrudintų bandelių tepkite vasabio majonezą, sudėkite špinatų lapelius, troškintus grybus.

* Berkite svogūnų laiškų, aitriosios paprikos dribsnių ir uždėkite viršutinę bandelę.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai