Ingredientai
Bulvės
5
vnt.
Balta rūkyta žuvis
200
g
Pievagrybiai
14
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Sviestas
1
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves išvirkite arba naudokite likusias vakar dienos. Gerai sutrinkite su sviestu. Pagardinkite druska.
Iš žuvies išrinkite kaulus ir susmulkinkite. Sudėkite į bulvių košę.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite su druska ir pipirais aliejuje. Pravėsus supilkite į bulvių košę.
Įmurkite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
Lipdykite nedidelius kotletus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Atsiliepimai