Ingredientai

Bulvės 5 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sviestas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite arba naudokite likusias vakar dienos. Gerai sutrinkite su sviestu. Pagardinkite druska.

Iš žuvies išrinkite kaulus ir susmulkinkite. Sudėkite į bulvių košę.

Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite su druska ir pipirais aliejuje. Pravėsus supilkite į bulvių košę.

Įmurkite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Lipdykite nedidelius kotletus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Ne silkė pataluose
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ne silkė pataluose

Eršketas garstyčių padaže
Lengvai paruošiamas
1 val.

Eršketas garstyčių padaže

Įdarytas amūras
Lengvai paruošiamas
1 val.

Įdarytas amūras

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai