Ingredientai

Bulvės 5 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sviestas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite arba naudokite likusias vakar dienos. Gerai sutrinkite su sviestu. Pagardinkite druska.

Iš žuvies išrinkite kaulus ir susmulkinkite. Sudėkite į bulvių košę.

Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite su druska ir pipirais aliejuje. Pravėsus supilkite į bulvių košę.

Įmurkite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Lipdykite nedidelius kotletus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai