Ingredientai
Bulvės
6
vnt.
Kietasis sūris
150
g
Pienas
50
ml
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
1
šaukštas
Muskato riešutai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves sutarkuokite bulvių tarka. Nusunkite.
2. Užpilkite karšto pieno ir išmaišykite.
3. Suberkite prieskonius, miltus, įmuškite kiaušinius, suberkite smulkiai tarkuotą sūrį.
4. Gerai išmaišykite ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.
5. Jokiu būdu neuždenkite dangčio kepant, daug nevartykite - apverskite tik vieną kartą, kai apatinė dalis bus gražiai apskrudusi.
6. Patiekite su grietinės ir česnako padažu.
Skanaus!
Atsiliepimai