Ingredientai
Bulvės
500
g
Svogūnai
1
vnt.
Pievagrybiai
10
vnt.
Kiaulienos faršas
200
g
Daržovių sultinys
100
ml
Grietinėlė
200
ml
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Šalavijai
žiupsnelis
Aliejus
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vieno kąsnio kubeliais supjaustytas bulves apvirkite pasūdytame vandenyje 10 minučių.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti su faršu. Pievagrybius pjaukite į keturias dalis ir dėkite kepti į faršą su svogūnais. Apibarstykite pipirais, druska ir šalavijais. Viską kepkite apie 10 minučių.
Kepimo inde apvirtas bulves sumaišykite su keptu faršu ir pievagrybiais. Užpilkite grietinėlės ir daržovių sultinio mišinį.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Atsiliepimai