Ingredientai

Bulvės 500 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Šalavijai žiupsnelis
Aliejus 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vieno kąsnio kubeliais supjaustytas bulves apvirkite pasūdytame vandenyje 10 minučių.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti su faršu. Pievagrybius pjaukite į keturias dalis ir dėkite kepti į faršą su svogūnais. Apibarstykite pipirais, druska ir šalavijais. Viską kepkite apie 10 minučių.

Kepimo inde apvirtas bulves sumaišykite su keptu faršu ir pievagrybiais. Užpilkite grietinėlės ir daržovių sultinio mišinį.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai