Ingredientai
Kiaušiniai
1
vnt.
Pienas
150
ml
Kvietiniai miltai
5
v. š.
Obuoliai
2
vnt.
Vanilinis cukrus
0.5
a. š.
Porcijos: 3
Blynai su obuoliais pusryčiams – vienas populiariausių variantų. Greitai užmaišoma tešla, greitai iškepami. Blynus su obuoliais valgykite dar šiltus.
Gaminimo eiga
* Obuolius nulupame ir sutarkuojame arba supjaustome gabalėliais.
* Iš kiaušinio, pieno, miltų ir vanilinio cukraus užmaišome tešlą ir dedame į ją obuolius.
* Keptuvėje įkaitintame aliejuje formuojame nedidelius blynelius ir apkepame iš abiejų pusių.
* Miltinius blynus su obuoliais tiekiame su mėgstama uogiene, dar šiltus.
Atsiliepimai