Ingredientai
Bulvės
600
g
Miltai
3
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Kietasis sūris
2
šaukštai
Aliejus
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Bazilikai
0.5
šaukštelio
Krapai
0.5
šaukštelio
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Sutarkuokite nuskustas bulves su nuluptu svogūnu ir česnaku. Skysti nupilkite (tarkiai neturi būti labai sausi).
2. Įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių, žolelių, įpilkite aliejaus, miltų, smulkiai tarkuoto kietojo sūrio ir gerai išmaišykite.
3. Elektrinę vaflinę gerai įkaitinkite, papurkškite arba patepkite šiek tiek aliejumi ir dėkite didelį šaukštą tešlos.
4. Kepkite, kol gražiai apskrus.
5. Patiekite su česnakiniu grietinės ir varškės padažu.
Skanaus!
Atsiliepimai