Ingredientai

Bulvės 600 g
Miltai 3 šaukštai
Kiaušiniai 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Kietasis sūris 2 šaukštai
Aliejus 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Bazilikai 0.5 šaukštelio
Krapai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sutarkuokite nuskustas bulves su nuluptu svogūnu ir česnaku. Skysti nupilkite (tarkiai neturi būti labai sausi).

Įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių, žolelių, įpilkite aliejaus, miltų, smulkiai tarkuoto kietojo sūrio ir gerai išmaišykite.

Elektrinę vaflinę gerai įkaitinkite, papurkškite arba patepkite šiek tiek aliejumi ir dėkite didelį šaukštą tešlos.

Kepkite, kol gražiai apskrus.

Patiekite su česnakiniu grietinės ir varškės padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Naminiai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Naminiai bulviniai blynai