Ingredientai

Vištų krūtinėlės 2 vnt.
Pomidorai 5 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Svogūnai 1 vnt.
Aitrioji paprika 2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pomidorus nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Česnakus išspauskite, svogūnus gana smulkiai supjaustykite, aitriąsias paprikas smulkiai supjaustykite.

Pagardinkite druska ir pipirais ir sutrinkite su elektriniu trintuvu. Netrinkite iki vientisos tyrės, tegul lieką maži gabaliukai.

Vištų krūtinėles įtrinkite druska ir giliai įpjaukite kas centimetrą išilgai.

Į kepimo indą įpilkite pusę aštraus padažo. Į jį sudėkite vištieną.

Į pjūvius sudėkite likusį padažą.

Pabarstykite džiovintais čiobreliais

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas