Ingredientai
didelių IKI pievagrybių
5
vnt.
IKI sviesto
50
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
petražolių lapelių
1
saujelė
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
pomidoro
1
vnt.
kalendrų lapelių
1
saujelė
Porcijos: 3
Takai su grybais tiks ir priešpiečiams ar vakarienei, tiks ir ruošiantis į iškylą. Paruošite greitai ir paprastai. Valgykite takus su grybais, kol dar šilti.
Gaminimo eiga
1. IKI pievagrybius supjaustykite į 4 dalis.
2. Keptuvėje išlydykite IKI sviestą ir sudėkite pievagrybius. Pagardinkite prieskoniais.
3. Petražoles susmulkinkite peiliu ir sudėkite į kepamus grybus. Išmaišykite.
4. Sausoje keptuvėje apskrudinkite tortilijas iš abiejų pusių po 30 s.
5. Svogūną ir pomidorą supjaustykite kubeliais.
6. Ant tortilijų dėkite pjaustytą pomidorą, keptus grybus ir svogūnus. Papuoškite kalendrų lapeliais ir aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai