Porcijos: 3
Takai su grybais tiks ir priešpiečiams ar vakarienei, tiks ir ruošiantis į iškylą. Paruošite greitai ir paprastai. Valgykite takus su grybais, kol dar šilti.

Gaminimo eiga

1. IKI pievagrybius supjaustykite į 4 dalis.

2. Keptuvėje išlydykite IKI sviestą ir sudėkite pievagrybius. Pagardinkite prieskoniais.

3. Petražoles susmulkinkite peiliu ir sudėkite į kepamus grybus. Išmaišykite.

4. Sausoje keptuvėje apskrudinkite tortilijas iš abiejų pusių po 30 s.

5. Svogūną ir pomidorą supjaustykite kubeliais.

6. Ant tortilijų dėkite pjaustytą pomidorą, keptus grybus ir svogūnus. Papuoškite kalendrų lapeliais ir aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai