Ingredientai
sviesto
1
stiklinė
rudojo cukraus
2
stiklinės
kiaušinio
1
vnt.
vanilės esensijos
0.5
a. š.
miltų
3
stiklinės
kepimo miltelių
1
a. š.
šokolado
100
g
Gaminimo eiga
1. Į plakiklį dėkite sviestą, cukrų ir sumaišykite. Tada įmuškite kiaušinį ir vanilę bei išmaišykite. Toliau sudėkite miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite.
2. Išimkite tešlą į dubenį ir į tešlą įmaišykite šokolado gabaliukus.
3. Šaukštą sušlapinkite vandeniu ir formuokite tešlos rutuliukus. Juos dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 160 °C temp. orkaitėje 10–12 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai