Ingredientai

sviesto 1 stiklinė
rudojo cukraus 2 stiklinės
miltų 3 stiklinės

Gaminimo eiga

1. Į plakiklį dėkite sviestą, cukrų ir sumaišykite. Tada įmuškite kiaušinį ir vanilę bei išmaišykite. Toliau sudėkite miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite.

2. Išimkite tešlą į dubenį ir į tešlą įmaišykite šokolado gabaliukus.

3. Šaukštą sušlapinkite vandeniu ir formuokite tešlos rutuliukus. Juos dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 160 °C temp. orkaitėje 10–12 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai