Ingredientai

kiaušinių 2 vnt.
cukraus 1 v. š.
pieno 0.5 stiklinės
miltų 1 stiklinė
lydyto sviesto 2 v. š.
moliūgų sėklų 1 sauja
kokosų drožlių 1 sauja
saulėgrąžų aliejaus (kepimui) 5 v. š.
figos 1 vnt.
klevų sirupo 2 v. š.
mėtos lapelių keletas
druskos žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, berkite druską, cukrų ir išplakite. Pilkite pieną, išmaišykite. Nuolat maišant po truputį berkite miltus. Galiausiai įmaišykite lydytą sviestą. Dėkite moliūgų sėklas, kokosų drožles ir viską išmaišykite.

2. Į keptuvę pilkite aliejų ir šaukštu sudėkite tešlą. Kepkite ant nedidelės kaitros, kol pyragėliai karamelizuosis ir gražiai apskrus.

3. Pyragėlius patiekite su pjaustyta figa ir klevų sirupu. Ant viršaus užberkite kokosų drožlių ir papuoškite mėtos lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai