Mėsainis su gvakamole ir traškučiais – ne tik rengiant iškylą. Jie puikiai tiks ir vakare, grįžus po darbo. Ir jei nėra grilio, galima paruošti kepant keptuvėje. Mėsainį su gvakamole ir traškučiais patiekite dar šiltą.

Gaminimo eiga

* MANTINGA brijošė bandeles mėsainiams „Cosmos“ apskrudinkite ant grilio iš abiejų pusių po 1 min.

* Iš maltos jautienos suformuotą paplotėlį dėkite kepti ant aliejumi patepto grilio, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių po 2 min.

* Avokadą išskobkite ir susmulkinkite peiliu, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite.

* Smulkintą avokadą, svogūną ir česnaką pagardinkite aliejumi, druska, pipirais, aitriosios paprikos dribsniais ir žaliosios citrinos sultimis. Gerai išmaišykite.

* Apkepusias bandeles patepkite majonezu. Ant apatinės bandelės sudėkite pusę kieko gvakamolės, ant viršaus uždėkite iškeptą paplotėlį, sudėkite likusią gvakamolę, traškučius ir viršutinę bandelę.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai