Šio mėsainio ingredientai – tradiciniai, tačiau „suskamba“ naujai. Vištien, ananasas ir paprika sukurs ypatingą skonį. Mėsainį patiekite dar šiltą.

Gaminimo eiga

* IKI vištienos krūtinėlę perpjaukite pusiau išilgai ir pagardinkite druska bei pipirais.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite kepti vištieną ir ananaso riekeles.

* Svogūną supjaustykite žiedeliais.

* Vištieną ir ananasą kepkite iš abiejų pusių po 2–3 min., kol apskrus. Berkite aitriųjų paprikų dribsnių.

* Ištraukite apkeptus ananasus ir į tą pačią keptuvę dėkite MANTINGA brijošė mėsainių bandeles „Cosmos“. Paskrudinkite apie 1 min.

* Apkeptas bandeles patepkite mango padažu ir sudėkite špinatų lapelius.

* Ant špinatų dėkite iškeptą vištienos krūtinėlę, ananasą ir žiedeliais pjaustytus svogūnus. Uždėkite viršutinę bandelę.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai