Jei dar neišbandėte, rekomenduojame kiaulienos iešmelius su ananasais. Tai itin gardus derinys – neabejotinai bus norinčių pakartoti. Kiaulienos iešmelius su ananasais apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Gaminimo eiga

* IKI kiaulienos sprandinę ir konservuotus ananasus supjaustykite kubeliais.

* Česnako skiltelę susmulkinkite, IKI rozmarino lapelius nurinkite nuo šakelių. Viską sumaišykite.

* Pagardinkite aliejumi, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite ir pamarinuokite 15–20 min.

* Suverkite ant iešmelių.

* Kepkite ant įkaitinto grilio po 4–5 min. iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

* Į lėkštę sudėkite špinatų lapelius, iešmelius ir apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai