Ingredientai

kiaušinių 2 vnt.
pieno 1 stiklinė
miltų 1.5 stiklinės
kepimo miltelių 0.5 a. š.
cukraus v. š.
druskos žiupsnelis
obuolių vnt.
aliejaus v. š.
cinamono 0.5 a. š.
obuolių džemo v. š.
Porcijos: 2
Obuolių pyragėliai – puikus užkandis ar net patiekalas pusryčiams, vakarienei.

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius išplakite, supilkite pieną, sudėkite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir išmaišykite iki vientisos masės.

2. Obuolius supjaustykite griežinėliais.

3. Šaukštu dėkite pyragėlių tešlą į keptuvę su įkaitintu aliejumi, ant viršaus – obuolių griežinėlius ir kepkite ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių vartant kas 2 min.

4. Iškepus apibarstykite cinamonu, pagardinkite obuolių džemu ir mėtomis.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai