Ingredientai
aliejaus
3
v. š.
IKI vištienos filė
1
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus (kepimui)
2
v. š.
IKI čiobrelio
3
šakelės
česnako
1
skiltelė
agurko
1
vnt.
svogūnų laiškų
1
sauja
žaliosios citrinos
1
vnt.
IKI rukolos salotų
1
sauja
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. Vištienos filė marinuokite aliejumi, druska bei pipirais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę, kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus. Dėkite česnako skiltelę, IKI čiobrelius ir kepkite, kol vištiena bus pilnai iškepusi.
2. Agurkus supjaustykite stambiais kubeliais, svogūnų laiškus susmulkinkite, dėkite į indą, įtarkuokite žaliosios citrinos žievelės, pagardinkite druska bei pipirais ir viską gerai išmaišykite.
3. Į pasirinktą indą dėkite IKI rukolos lapus, agurkų salotas, keptą IKI vištienos filė.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai