Ingredientai
jogurto
3
v. š.
ciberžolės
žiupsnelis
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
česnakų granulių
žiupsnelis
rūkytos paprikos
žiupsnelis
raudonėlių
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
sezamų sėklų
žiupsnelis
Porcijos: 2
Savaitgaliui artėjant – iešmelių su jogurte marinuota vištiena receptas. Marinuokite apie 20 minučių, kepkite penkias. Iškeptus iešmelius su jogurte marinuota vištiena pagardinkite žiupsneliu aitriųjų paprikų dribsnių bei sezamų sėklomis.
Gaminimo eiga
* IKI vištieną supjaustykite juostelėmis, pagardinkite 1 šaukštu jogurto ir prieskoniais. Išmaišykite ir marinuokite apie 20 min.
* Marinuotą vištieną suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitinto grilio po 3–4 min. iš abiejų pusių.
* Į lėkštę sudėkite likusį jogurtą, uždėkite iškeptus iešmelius, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite žiupsneliu aitriųjų paprikų dribsnių bei sezamų sėklomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai