Įdaryti pomidorai – puikus receptas pietums ar vakarienei. Pavalgę jausitės sotūs, bet neapsunkę. Iškeptus įdarytus pomidorus apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Gaminimo eiga

1. Pomidorams nupjaukite viršūnėles ir šaukštu išskobkite vidų.

2. Svogūną ir česnako skilteles supjaustykite smulkiais kubeliais. Alyvuoges ir Chalapos paprikas smulkiai sukapokite, sumaišykite su smulkintu svogūnu bei česnaku.

3. Pusę mocarelos supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su smulkintomis daržovėmis.

4. Sūrio ir daržovių masę sudėkite į išskobtų pomidorų vidų.

5. Įdarytus pomidorus sudėkite ant kepimo skardos, uždėkite likusį mocarelos sūrį, pagardinkite 2 šaukštais aliejaus, prieskoniais ir kietuoju sūriu. Uždėkite nupjautas viršūnėles. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 25–30 min.

6. Iškeptus pomidorus apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai