Gaivus dešrainis puikiai tiks ir pietums, ir vakarienei. Šis užkandis labai patiks aštrumo mėgėjmas. Dešrainį apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ apkepkite ant įkaitinto grilio po 1 min. iš abiejų pusių.

2. Dešreles dėkite kepti ant grilio iš visų pusių po 2 min., kol apskrus.

3. Ananasą ir vyšninius pomidorus supjaustykite kubeliais, svogūną, Chalapos paprikas ir kalendrų lapelius susmulkinkite.

4. Viską pagardinkite sultimis, aliejumi, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.

5. Į apkeptas bandeles sudėkite dešreles, ananasų salsą, apšlakstykite mangų padažu ir apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai