Ingredientai
MANTINGA dešrainių bandelių „Cosmos“
0.5
pakuotės
pieniškų dešrelių
2
vnt.
ananaso
100
g
vyšninių pomidorų
1
saujelė
svogūno
0.5
vnt.
marinuotų Chalapos paprikų
2
v. š.
kalendrų lapelių
1
saujelė
žaliosios citrinos sulčių
1
v. š.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
majonezinio mangų padažo
2
v. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaivus dešrainis puikiai tiks ir pietums, ir vakarienei. Šis užkandis labai patiks aštrumo mėgėjmas. Dešrainį apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ apkepkite ant įkaitinto grilio po 1 min. iš abiejų pusių.
2. Dešreles dėkite kepti ant grilio iš visų pusių po 2 min., kol apskrus.
3. Ananasą ir vyšninius pomidorus supjaustykite kubeliais, svogūną, Chalapos paprikas ir kalendrų lapelius susmulkinkite.
4. Viską pagardinkite sultimis, aliejumi, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
5. Į apkeptas bandeles sudėkite dešreles, ananasų salsą, apšlakstykite mangų padažu ir apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai