Ingredientai
baltojo kopūsto
150
g
nedidelės morkos
1
vnt.
majonezo
2
v. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
ryžių acto
1
v. š.
garstyčių
1
a. š.
rūkytų dešrelių
2
vnt.
MANTINGA dešrainių bandelių „Cosmos“
0.5
pakuotės
kalendros lapelių
keletas
Porcijos: 2
Kitoks nei įprastai yra dešrainis su aštriomis „Coleslaw“ salotomis. Bet labai gardus – kas ragavo, nesigailėjo. Smagiausia, kad dešrainių su aštriomis „Coleslaw“ salotomis galima pasigaminti ir patiems.
Gaminimo eiga
* Kopūstą supjaustykite plonais šiaudeliais. Morką sutarkuokite smulkia tarka.
* Daržoves išmaišykite su majonezu, prieskoniais, actu ir garstyčiomis.
* Ant įkaitinto grilio dėkite kepti dešreles ir MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“. Kepkite po 1–2 min.
* Į bandeles sudėkite dešreles ir kopūstų salotas.
* Pagardinkite žiupsneliu aitriųjų paprikų dribsnių ir papuoškite kalendros lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai