Ingredientai
pievagrybių
1
sauja
aliejaus
2
v. š.
svogūnų laiškų
1
saujelė
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
terijakio padažo
2
v. š.
majonezo
2
v. š.
vasabio pastos
1
a. š.
špinatų lapelių
1
sauja
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
Porcijos: 1
„Burgeris“ su terijakio grybais puikiai tiks laukiant svečių ar panorėjus greito užkandžio. Galima valgyti tiek šiltą, tiek atvėsusį. paruošite „burgerius“ su terijakio grybais vos per 10 minučių.
Gaminimo eiga
* MANTINGA grūdines mėsainių bandeles „Cosmos“ apskrudinkite sausoje keptuvėje.
* Pievagrybius susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite smulkintus pievagrybius.
* Svogūnų laiškus susmulkinkite.
* Kepkite grybus vis pamaišydami (apie 5 min.). Pagardinkite druska, pipirais ir terijakio padažu.
* Majonezą sumaišykite su vasabio pasta.
* Ant paskrudintų bandelių tepkite vasabio majonezą, sudėkite špinatų lapelius, troškintus grybus.
* Berkite svogūnų laiškų, aitriosios paprikos dribsnių ir uždėkite viršutinę bandelę.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai