Ingredientai
konservuotų avinžirnių
1
indelis
aitriųjų paprikų dribsnių
1
a. š.
malto kumino
0.5
a. š.
malto imbiero
0.5
a. š.
ciberžolės
0.5
a. š.
česnakų miltelių
1
a. š.
šafrano
žiupsnelis
maltų paprikų
1
a. š.
maltų kalendrų
1
a. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
Porcijos: 4
Traškūs ir aštrūs avinžirniai bus puikus garnyras. Kepkite aštrius avinžirnius orkaitėje 20 minučių.
Gaminimo eiga
* Nukoštus konservuotus avinžirnius pagardinkite prieskoniais ir aliejumi.
* Gerai išmaišykite.
* Sudėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai