Pyragėliai su šilauogėmisdesertas tinkantis įvairioms progoms. Skanumynas tiesiog tirpsta burnoje. Iškepusius pyragėloius apibarstykite cukraus pudra.

Gaminimo eiga

* Į vidutinio dydžio dubenį sudėkite kreminį sūri, rudąjį cukrų, vanilės ekstraktą ir kiaušinį. Gerai išmaišykite.

* Tešlą tolygiai iškočiokite. Mažu apvaliu dubenėliu padarykite tešloje apskritimus, kurie būtų 2-3 cm didesni, nei kepimo formose esantys įdubimai. Tešlos apskritimus dėkite į kepimo formą. Šakute padarykite mažytes skylutes, kad tešla kepdama per daug neišsipūstų.

* Kreminį sūrio mišinį pilkite ant paruoštos tešlos ir uždėkite šilauoges. Tešlos kraštus aptepkite kiaušinių plakiniu.

* Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite apie 15-20 min.

* Iškeptus pyragaičius apibarstykite cukraus pudra.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai