Ingredientai

Kas galėjo pagalvoti, kad vieną dieną pradėsime ne tik fotografuoti tai, ką valgome, bet galiausiai puošimės įvairiausiais skanėstais. Viena dizainerė nusprendė, jog maisto produktai, patiekalai ir kepiniai - puikūs aprangos aksesuarai.

Gaminimo eiga

Dizainerė Rommy Kuperus ėmėsi kurti neįprastus aksesuarus. Jos socialinio tinklo "Instagram" paskyroje gausu nuotraukų, kuriose įamžinti maistiniai aksesuarai. Iš plastiko, audinių ir kitų medžiagų Rommy gamina įvairius desertus, kepinius, patiekalus ir maisto produktus atkartojančius aksesuarus, nuo rankinių, delninių, iki kaklo papuošalų ir vyriškų peteliškių.

Merginos kurti aksesuarai traukia spalvingumu, išdidintomis formomis ir drąsiais sprendimais. Dėl šių puošmenų varvina seilę ne tik skanėstų mėgėjai, bet ir madistės. Pagyvinti aprangą torto gabalėliu, milžinišku saldainiu ar žiedo formos spurga - ir šmaikštu, ir madinga. Praėjusiais metais panašiai savo modelius puošė mados namai "Moschino", jų kūrybos variklis - popkultūra ir kičo elementai. Ką gi, nors valgomi aksesuarai nėra naujiena, tai be galo žaisminga ir žavu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai